Hieronder staan alle details van de Movement Method Workshops die wij LIVE aanbieden. Mocht je willen kijken naar de deelname aan onze ONLINE CURSUSSEN, klik dan hier voor details. 

Movement Method Workshops zijn ontworpen voor ouders die thuisonderwijs geven en die het leren van hun kind thuis willen aanvullen. Uiteraard zijn ook leraren en andere professionals, die op zoek zijn naar nieuwe technieken die zij in hun werk willen integreren, van harte welkom. 

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om naar een workshop te komen, bieden wij ook webinars en telefonisch overleg aan. Klik hier voor meer informatie. 

We bieden 3 niveaus van Movement Method training.

 

Movement Method 1: introduceert u de fasen en acht richtlijnen van de methode en stelt u in staat om te werken met individuele gezinnen. Lees meer.

Movement Method 2: hoe de methode te gebruiken door de intrinsieke interesses van het kind echt te volgen, burn-out te vermijden en de vreugde terug in leren te brengen.

Movement Method 3: stelt je in staat om tijdens sessies met meerdere gezinnen te werken, om specifieke spellen te ontwerpen die het brein ontwikkelen en  met specifieke leervakken aan de slag te gaan.

De voltooiing van een workshop en de evaluatiefase samen certificeren je als mentor. Lees hier meer over hoe je een mentor kunt worden. Klik hier voor de planning van workshops.

 

Als u een ouder bent die hulp zoekt, zoek dan hier een mentor.

 

Movement Method voor schoolteams en leerkrachten

Verschillende schoolbesturen en stromingen (Montessori en anderen) accepteren Movement Method voor nascholing van leerkrachten.

Tevens beiden we Movement Method aan schoolteams aan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onze trainers voor meer informatie

 

Lees om meer over elke cursus te weten te komen over Movement Method 1Movement Method 2Movement Method 3

 

 

 

Dit is de cruciale cursus voor het leren van de neurowetenschap. Hoe de "cell danger response" in de hersenen uit te schakelen. Hoe de belangrijkste leercentra van de hersenen te activeren en zo tot lange termijn leren te komen. Hoe dit alles te doen zonder dat het kind weet dat je lesgeeft, zodat je nooit weerstand van het kind krijgt en een introductie in hoe je alle vastgestelde Nederlandse kerndoelen door middel van kinetisch leren kunt onderwijzen.

Levensveranderend zowel voor thuis als op school.

In deze workshop van één dag behandelen we alles, van de wetenschap achter Movement Method en eenvoudige manieren om beweging in je lesseen op te nemen en hoe je specifieke activiteiten kunt ontwerpen op basis van de interesse van een kind. De kosten van de workshop zijn €150 en de prijs is inclusief een werkboek om mee naar huis te nemen en een lunch.

Movement Method 1 alleen kwalificeert u niet om een ​​onafhankelijke mentor Basic Movement Method Mentor te worden. Je zult ook Movement Method 2 moeten voltooien (details zie hier) vervolgd door een evaluatiefase.

 

Workshop schema

Deze workshop is een mix van theorie, oefeningen en interactieve demo's. Het begint om 9.30 uur en eindigt uiterlijk om 17.00 uur met een pauze voor de lunch in het midden.  

Theorie: Wat is de Movement Method

Theorie: De wetenschap van leren

Theorie & oefeningen: De fysieke omgeving

Oefening: een omgeving transformeren

Theorie: De menselijke omgeving

Lunch en vragen

Theorie: Benoem het, Doe het, Bevestig het - De Movement Method leeraanpak

Interactieve demo 1: Regelgeboden spelletjes

Interactieve demo 2: Leren

Interactieve demo 3: De speurtocht

Theorie: Self-Advocacy

Conclusies & vragen

 

Aankomende Movement Method-workshops

Kijk op onze kalender voor reeds geplande workshops. Om een ​​trainer bij jou in de buurt te vinden voor deze workshop, bekijk je onze lijst met trainers.